Dekbedovertrekken

De ruime collectie dekbedovertrekken bestaat uit diverse materialen, kleuren en merken. Daarnaast kunt u bij Badgoed.com goedkope, luxe en hippe dekbedovertrekken vinden.
bedovertrek

Hoeslakens

Een hoeslaken is veel belangrijker dan je waarschijnlijk denkt. Je bent namelijk de gehele nacht in aanraking met jouw hoeslaken, waardoor de keuze van het materiaal en kwaliteit van groot belang is.
Hoeslaken

Dekbedden

Badgoed.com heeft een zeer groot assortiment dekbedden voor je, in zowel de budget prijsklassen als de topkwaliteit dekbedden. Deze dekbedden zijn gegarandeerd van een zeer goede kwaliteit.
Dekbed

Hoofdkussens

Hieronder zie je het volledige assortiment hoofdkussens. Badgoed.com heeft een zeer uitgebreide collectie hoofdkussens van bekende kwaliteitsmerken.
Hoofdkussen

Kussenslopen

Badgoed.com heeft een ruim assortiment kussenslopen van bekende kwaliteitsmerken. De kussenslopen zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren waardoor er altijd een kleur voor u bij zit die past bij uw dekbedovertrek of het interieur van uw slaapkamer.
Kussensloop

Sprei/plaids

Badgoed.com heeft een ruim aanbod spreien en plaids van verschillende topmerken. Spreien zijn uitermate geschikt voor in de winter op jouw bed.
Sprei/plaid

Slaaptextiel

Onder slaaptextiel vallen verschillende soorten producten in diverse stijlen. Ons uitgebreide assortiment slaaptextiel bevat onder andere dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, hoofdkussens, kussenslopen, spreien & plaids.

Welke kleur slaaptextiel?

Ons slaaptextiel is verkrijgbaar in vele kleuren, zoals wit, beige, grijs en zwart. Heb je liever wat meer sprekende kleuren? Ga dan voor roze, blauw of groen. Aan de linkerkant van de pagina kun je ook nog filteren op andere kleuren in ons assortiment slaaptextiel.

Welk materiaal slaaptextiel?

Al het slaaptextiel is vervaardigd uit de beste materialen zodat het zacht aanvoelt en aangenaam in gebruik is. Het meeste slaaptextiel is gemaakt van heerlijk zacht katoenen stof.

slaaptextiel kopen

Je hebt bij badgoed.com absoluut een ruime keuze aan slaaptextiel. Maak gebruik van het filter om precies te vinden wat je zoekt. Voor iedere slaapkamer is er wel geschikt slaaptextiel! Kijk op je gemak rond en bestel online naar jouw keuze. Vervolgens gaan wij met je bestelling aan de slag en wordt het de volgende werkdag bij je thuis afgeleverd.

Merken

In ons assortiment slaaptextiel zijn de beste merken vertegenwoordigd, zoals Byrklund, Damai, Seahorse, The One Towelling, Romanette, Satin d’Or en Walra.