Retourneren van je bestelling

Heb je een bestelling geplaatst via onze webshop, maar is het toch niet wat je had verwacht? Je kunt alle artikelen retourneren binnen 30 dagen na ontvangst.

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over het retourneren van je bestelling. Heb je een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Stuur ons dan een e-mail met je vraag naar [email protected].

Natuurlijk hopen we dat je zeer tevreden bent over je aankoop bij Badgoed.com. Is je bestelling toch niet naar wens? Dan kun je binnen 30 dagen de bestelling kosteloos retourneren via een DPD Parcelshop.

Indien je op een andere wijze je bestelling wilt retourneren, dan is de retourzending op eigen kosten.

Via onze transporteur DPD bieden we je de mogelijkheid om kosteloos de bestelling te retourneren. Met de Retourservice kun je met een paar eenvoudige stappen het pakket terugsturen via een DPD Pakketshop:

 1. Online de retour aanmelden
  Meld binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling de retourzending online aan door het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in te vullen.
   
 2. Retourlabel printen
  Wij sturen je per e-mail een retourlabel toe. Plak de retourzegel op het pakket over het oude verzendetiket.
   
 3. Verpakking
  Verpak het artikel in de originele doos of verzendzak en voeg een kopie van de pakbon toe.
   
 4. Verzending
  Breng het pakket naar een DPD Parcelshop naar keuze. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening bij gebruik van het toegestuurde DPD retourlabel. Bewaar het verzendbewijs goed, dit is je bevestiging.

  Indien je geen gebruik wilt maken van de gratis retourservice via een DPD Parcelshop, dan kun je het pakket ook via een andere verzendwijze retourneren naar onderstaand adres. Let op: retourneren via een alternatieve verzendwijze is voor eigen rekening. Zorg er in dit geval dus voor dat je retourzending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours worden geweigerd.
   
 5. Verrekening
  De geretourneerde artikelen worden verrekend na ontvangst en verwerking. Je ontvangt hiervan binnen 14 dagen per e-mail een bevestiging.
 • Bij het retourneren van artikelen dient vooraf het retourformulier aan de rechterzijde van deze pagina altijd volledig ingevuld te worden.
 • Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, om transportschade te voorkomen.
 • Artikelen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet met verpakking aangeleverd te worden. Beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen een reden zijn om de retourartikelen te weigeren.
 • Wanneer een product(verpakking) bij retour zenden dusdanig beschadigd is door een slechte verpakking, zal na telefonisch contact worden afgestemd hoeveel procent van de nieuw waarde wordt gecrediteerd. Dit geldt enkel voor retourzendingen.
 • Stuur altijd een kopie van de pakbon mee.
 • De retourzending is binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling aangemeld via het retourformulier op deze pagina;
 • De retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden;
 • Je hebt een kopie van de pakbon bijgevoegd bij de retourzending;
 • Je hebt het retourlabel op het pakket geplakt voor het retourneren via een DPD Pakketshop;
 • Bewaar het verzendbewijs goed, dit is de bevestiging van het retourpakket.
 • Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Wij verzoeken je om de originele pakbon of een kopie daarvan in het pakket bij te voegen. Pakketten waarvan niet duidelijk is welke order en afzender het betreft, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Retourformulier

Vragen? Chat hier!
Vragen? Chat hier!
Vragen, twijfels over een product of problemen? Wij zijn er om je te helpen!
Verbinden...
Geen van onze klantenservice medewerkers is op dit moment aanwezig op de chat, probeer het later nog eens of stuur een e-mail naar [email protected]
Onze operators zijn druk. Probeer later nog eens..
:
:
:
Wij zijn online! Heb je een vraag en/of opmerking? Laat het ons weten!
:
:
Deze chat sessie is beëindigd
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad