Retourneren van je bestelling

Heb je een bestelling geplaatst via onze webshop, maar is het toch niet wat je had verwacht? Je kunt alle artikelen retourneren binnen 30 dagen na ontvangst.

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over het retourneren van je bestelling. Heb je een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Stuur ons dan een e-mail met je vraag naar info@badgoed.com.

Natuurlijk hopen we dat je zeer tevreden bent over je aankoop bij Badgoed.com. Is je bestelling toch niet naar wens? Dan kun je binnen 30 dagen de bestelling kosteloos retourneren via een DPD Parcelshop.

Indien je op een andere wijze je bestelling wilt retourneren, dan is de retourzending op eigen kosten.

Via onze transporteur DPD bieden we je de mogelijkheid om kosteloos de bestelling te retourneren. Met de Retourservice kun je met een paar eenvoudige stappen het pakket terugsturen via een DPD Pakketshop:

 1. Online de retour aanmelden
  Meld binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling de retourzending online aan door het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in te vullen.
   
 2. Retourlabel printen
  Wij sturen je per e-mail een retourlabel toe. Plak de retourzegel op het pakket over het oude verzendetiket.
   
 3. Verpakking
  Verpak het artikel in de originele doos of verzendzak en voeg een kopie van de pakbon toe.
   
 4. Verzending
  Breng het pakket naar een DPD Parcelshop naar keuze. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening bij gebruik van het toegestuurde DPD retourlabel. Bewaar het verzendbewijs goed, dit is je bevestiging.

  Indien je geen gebruik wilt maken van de gratis retourservice via een DPD Parcelshop, dan kun je het pakket ook via een andere verzendwijze retourneren naar onderstaand adres. Let op: retourneren via een alternatieve verzendwijze is voor eigen rekening. Zorg er in dit geval dus voor dat je retourzending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours worden geweigerd.
   
 5. Verrekening
  De geretourneerde artikelen worden verrekend na ontvangst en verwerking. Je ontvangt hiervan binnen 14 dagen per e-mail een bevestiging.
 •  Bij het retourneren van artikelen dient vooraf het retourformulier aan de rechterzijde van deze pagina altijd volledig ingevuld te worden.
 • Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, om transportschade te voorkomen.
 • Artikelen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet met verpakking aangeleverd te worden. Beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen een reden zijn om de retourartikelen te weigeren.
 • Wanneer een product(verpakking) bij retour zenden dusdanig beschadigd is door een slechte verpakking, zal na telefonisch of mail contact worden afgestemd hoeveel procent van de nieuw waarde wordt gecrediteerd. Dit geldt enkel voor retourzendingen.
 • Stuur altijd een kopie van de pakbon mee.
 • De staat en verpakking van de geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen: Artikel(en) dienen ongewassen en ongebruikt te worden geretourneerd. Verpakking(en) dienen onbeschadigd aangeleverd te worden. I.v.m. hygiëne mogen er geen haren en ander soort pluis/vuil op de artikelen achterblijven. Het artikel dient volledig 100% in orde te zijn. 
 • De – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.
 • Onze dekbedovertrekken en hoeslakens zijn zo transparant mogelijk verpakt om je in staat te stellen het dekbedovertrek en hoeslaken goed te kunnen beoordelen in de verpakking. Voor het beoordelen is het niet nodig om de producten uit de verpakking te halen. Wij staan toe dat de verpakking wordt geopend om aan de bovenzijde te kunnen voelen, hoe het materiaal van het beddengoed aanvoelt, het beddengoed kan hierbij gewoon in de verpakking blijven. In veel fysieke winkels kun je beddengoed niet retourneren indien het uit de verpakking is geweest. Wij verzoeken je dan ook het product eerst goed te beoordelen en te controleren of de maat kloppend is voor je het uit de verpakking haalt. Bij dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens die wel uit de verpakking zijn gehaald zullen we kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. De hoogte van de waardevermindering zal per retour worden beoordeeld, dit kan een x percentage betreffen door onze beoordeling of een volledige afkeuring van de retour. Of u kiest ervoor om op eigen kosten het pakket weer naar u toe te laten sturen. 
 • Mocht je een bestelling gedeeltelijk retourneren houdt er dan rekening mee dat als de bestelling na het teruggestuurde artikel onder de €50,- komt dat wij dan als nog verzendkosten in rekening dienen te brengen.
 • De retourzending is binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling aangemeld via het retourformulier op deze pagina;
 • De retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden;
 • Je hebt een kopie van de pakbon bijgevoegd bij de retourzending;
 • Je hebt het retourlabel op het pakket geplakt voor het retourneren via een DPD Pakketshop;
 • Bewaar het verzendbewijs goed, dit is de bevestiging van het retourpakket.
 • Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@badgoed.com.

Wij verzoeken je om de originele pakbon of een kopie daarvan in het pakket bij te voegen. Pakketten waarvan niet duidelijk is welke order en afzender het betreft, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Als u het retourformulier in het weekend heeft ingevuld, zullen wij deze de eerst volgende werkdag in behandeling nemen.


Download retourformulier in PDF.

Retourformulier