Contact

Per e-mail

Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@badgoed.com
Wij doen ons best jouw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.
Je kunt ervan uitgaan dat dit uiterlijk binnen 2 á 3 werkdagen zal zijn.

Telefonisch

Wil je toch liever iemand spreken? Dan kan dit natuurlijk ook.
Bel voor onze telefonische klantenservice naar 072 234 0000

Onze openingstijden:
Ma.
12.00 tot 17.00
Di. t/m Do. 10.00 tot 17.00
Vr. 10.00 tot 15.00

Mocht u ons telefonisch even niet kunnen bereiken door drukte, dan verzoeken wij u vriendelijk om op een later tijdstip terug te bellen of een email te sturen.

Contactformulier

Je kunt ons ook bereiken door het contactformulier in te vullen.

Onze gegevens

Kantoor:
Praam 4 B
1724 BE Oudkarspel
Nederland

Dit is geen bezoekadres

badgoed.com is een onderdeel van In 2 Textiles B.V.
KvK nummer: 76914194
BTW nummer: NL860838031.B01

Heb je vragen over je bestelling? Vermeldt hierbij het ordernummer zodat wij je sneller van dienst kunnen zijn.

Wil je een product retourneren? Kijk dan op de pagina Verzenden & Retourneren voor de instructies.

Is uw klacht niet naar wens opgelost door ons?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@badgoed.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Over je aankoop is de wettelijke garantie van kracht, eventuele door ons extra aangeboden garanties doen daar niets aan af. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast mag je naar redelijkheid beoordelen of het product naar wens is.

Je mag het product gedeeltelijk uit de verpakking halen om het product goed te kunnen beoordelen. Zodra het product niet wordt gewassen volgens het wasvoorschrift, vervalt de garantie.

Natuurlijk zijn wij als verkoper verantwoordelijk voor het leveren van een goed product. Indien het product fouten bevat of wij een fout hebben gemaakt, zullen wij zorgen voor een vergoeding of vervanging van het product. Indien het product verkeerd is gebruikt, of het verkeerde product is besteld, kunnen wij een vergoeding vragen.

Wij vragen je altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice alvorens het ontvangen product retour te sturen.

Daarnaast adviseren wij om de meegeleverde factuur met daarop jouw bestelnummer goed te bewaren, met deze informatie kunnen wij je eventuele klacht namelijk zo goed mogelijk in behandeling nemen.

Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt en/of beoordeeld, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket bij ons in het magazijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

VERZENDEN

Bij een bestelling vanaf € 50,- wordt jouw pakket binnen Nederland, België en Duitsland geheel kosteloos verzonden. Bij een bestelling onder de € 50,- betaal je slechts € 5,95 voor de verzendkosten in deze landen. In de tabel hieronder vindt je een duidelijk overzicht van de verzendkosten per land bij verschillende bestelbedragen.

  Vanaf € 50 Onder de € 50
Nederland Gratis € 5,95
België Gratis € 5,95
Duitsland Gratis € 5,95

Zodra wij jouw bestelling verzenden, ontvang je hierover een bevestiging per e-mail met daarin ook jouw Track & Trace code. Met deze Track & Trace code kun je zien waar het pakketje is en wanneer deze wordt afgeleverd. De meeste zendingen binnen Nederland worden door GLS, DHL of DPD bezorgd. Voor zendingen buiten Nederland wordt meestal DPD of DHL gebruikt. 

Standaard verzenden wij alle pakketjes met de optie om bij de buren afgeleverd te mogen worden indien je niet thuis bent. De postbode zal dan een briefje in jouw brievenbus achterlaten met daarop het huisnummer waar het pakketje is afgeleverd, zodat je het daar kunt ophalen. Ook is verdere aflever informatie te lezen via de toegestuurde tracking, ook daar is het zichtbaar bij welke derde partij er eventueel is afgeleverd. 
Zeer grote artikelen die rechtstreeks vanuit de fabrikant worden bezorgd, worden uiteraard niet bij de buren afgeleverd.

Indien jouw buren ook niet thuis zijn zal er een briefje in de brievenbus worden achtergelaten met daarop een persoonlijke code. Met deze persoonlijke code kun je inloggen op de website van de vervoerder en aangeven hoe je wilt dat het pakketje bezorgd wordt: nog een keer aanbieden, bij de buren afleveren of afleveren bij een afhaalpunt bij jouw in de buurt. Via de toegestuurde tracking kunt u ook alle lever informatie opzoeken, mocht u vragen er over hebben neem dan contact op met onze klantenservice.

RETOURNEREN

Wij streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kun je binnen 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling aangeven dat je het product retour wilt sturen. Je hebt nadat  dit is aangegeven nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. Het product mag uiteraard worden uitgeprobeerd maar mag niet beschadigd zijn en dient (indien mogelijk) in de originele verpakking retour te worden gestuurd. Indien het product beschadigd retour wordt gezonden kunnen de kosten hiervoor bij de consument in rekening worden gebracht. Gratis retourneren is mogelijk indien je het pakket vanuit Nederland, België of Duitsland naar ons retour stuurt, uiteraard dien je het pakket te retourneren in het land waar je jouw bestelling hebt ontvangen. Indien je vanuit een ander land jouw bestelling retour stuurt zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Retourneren is gratis indien je gebruik maakt van het retourlabel dat je van ons ontvangt nadat je de retour online hebt aangemeld. Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jouw. Wij bieden per order 1 retourzegel kosteloos aan.

Retour sturen

Log in op je account of ga naar www.badgoed.com/klantenservice om het artikel dat je wilt retourneren aan te melden. Volg simpelweg de retourinstructies zodat je een etiket met het retouradres ontvangt waarmee je jouw product geheel kosteloos aan ons retour kunt sturen. 

– Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. (De kosten voor het terug sturen van een afgekeurde retour zijn voor de klant.)

– Als u het retourformulier in het weekend heeft ingevuld, zullen wij deze binnen 1 á 3 werkdagen in behandeling nemen. Mocht je een bestelling gedeeltelijk retourneren, houdt er dan rekening mee dat als de bestelling na het teruggestuurde artikel onder de €50,- komt dat wij dan alsnog de verzendkosten van de heenzending in rekening dienen te brengen. 

– Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen op ons hoofdkantoor. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.

Nadat je het product retour hebt gestuurd of heeft aangemeld zal het aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten van de heenzending) zo snel mogelijk aan je retour worden overgemaakt. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen na het retour zenden of aanmelden zijn, maar vaak al binnen 1 tot 5 werkdagen. Indien je hebt gekozen voor achteraf betalen vervalt de factuur van de geretourneerde producten uiteraard. U krijgt alleen bericht van de retour zodra het hier in behandeling is genomen, daarvan ontvangt u een email.

Ruilen

Wil je een ander artikel ontvangen? Stuur dan jouw artikel(en) volgens bovenstaande procedure retour en plaats zelf een nieuwe bestelling in de webshop. Zodra wij jouw producten retour hebben ontvangen zullen wij direct het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten aan je retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien je hebt gekozen voor achteraf betalen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland.
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@badgoed.com.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.